2016-09-30 09:44:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Túl kritikusan viszonyul párjához

Napi horoszkóp szeptember 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold szemben áll az ön jegyével, ezért hullámzó lehet a hangulata. Nehezen koncentrál a feladataira, pedig ma figyelnie kellene a munkájára, különben könnyen hibát véthet. Este pihenjen minél többet!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A házastársával vagy a gyermekével most nehezen értik meg egymást. Legyen egy kicsit türelmesebb. Ha felbosszantja magát valamin, akkor inkább számoljon el magában tízig, ne tegyen állandóan megjegyzéseket.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma egy régi problémájára is megoldást találhat, ha odafigyel a párjára, és meghallgatja, mit javasol önnek. A munkahelyén örömteli meglepetés érheti, egy kollégája kedves gesztusa igazán jókedvűvé teszi. A főnöke is megdicséri, így elégedetten zárhatja a napot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma jól mennek a dolgai, lehetősége van a magánügyi problémák rendezésére is. Ha többet érez valaki iránt, mint amennyit eddig a tudomására hozott, akkor ma valljon színt a szerelméről! Az illető szintén vonzódik önhöz, semmi sem áll a boldogsága útjába.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy régi ismerőse keresheti fel ma. Elsőre nagyon megörül neki, mert önben nagyon erősen élnek a jó emlékek. Kicsit lelombozhatja azonban, hogy úgy érzi, csak ki akarja használni az illető. Pedig lehet, hogy téved…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Megint feltorlódnak az intézni valók. Jó lenne, ha tudatosítaná magában és a párjában is, hogy nem mindent önnek egyedül kell megoldania. Ha nem egyenlő a munkamegosztás önök között, az könnyen a párkapcsolat megromlásához vezethet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Rengeteg izgalmat tartogat a mai nap. A dolog valószínűleg anyagi áldozattal is jár, de megéri a belé fektetett összeget, mert az busásan megtérül. Este ünnepeljen egy kicsit a párjával!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most túlságosan kritikusan viszonyul a párjához, folyton megjegyzéseket tesz a viselkedésére. A partnere persze rosszul viseli ezt, és vissza is vág önnek, ez persze veszekedéshez vezet. Lássa be ön is, ha hibázott!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy krónikus egészségügyi panaszára végre sikerül megoldást találnia. Talán valamilyen alternatív gyógymódot próbálhat ki a mai napon, mindenesetre megkönnyebbülhet, és újból jól érzi magát a bőrében!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ma nyugodtan hallgathat a megérzéseire, főleg, ha nehéz döntés előtt áll. Az állásváltással viszont várjon még egy darabig, mert a közeljövőben jóval kecsegtetőbb ajánlatot kaphat a mostaninál!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A főnökei újabb és újabb kihívások elé állítják, nehezen bírja már a terhelést. Ha szükséges, beszéljen a feletteseivel a problémáról. Legyen határozott, akkor célt érhet!

Halak: II. 19. - III. 20.
Habár sok jó dolog történik önnel, ma valahogy csapnivaló a kedve. Valószínűleg csak túl fáradt ahhoz, hogy észrevegye az örömteli dolgokat az életében! Pihenjen többet a hétvégén!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: